FÖRSÄLJNING

Stale Gård

ekologiskt lantbruk

Ekologiska köttlådor

Vill du köpa bra ekologiskt kött som i högsta grad är närproducerat (om du befinner dig i Munkedal eller häromkring) och som kommer från djur som du vet har haft ett gott liv, kan det inte bli så mycket bättre än så här. Läs gärna mer under fliken Djuren!

 

Våra djur äter enbart grovfoder, vilket inte bara är det naturliga och bästa för djuren – det ger också ett nyttigare kött med större andel omega3-fettsyror.

Hela produktionen är KRAV-certifierad. Utöver att vi självklart aldrig använder kemiska bekämpningsmedel eller konstgödsel innebär det också exempelvis att djuren ska ha större utrymmen att röra sig på och att vi bara ska använda grön el. Läs gärna mer om reglerna på KRAVs sida.

 

Vi är stolta över verksamheten och våra fina djur, och du som köper vårt kött ska känna dig stolt över att du med ditt val gör denna småskaliga och naturnära produktion möjlig!

 

Slakten, som sker på det småskaliga slakteriet i Varekil, är naturligtvis också KRAV-godkänd.

 

Om du är intresserad och vill veta mer kan du

maila oss på info@stalegard.se, eller skicka ett meddelande i kontaktformuläret till höger, så lägger vi till dig på vår kontaktlista. Du får då information och möjlighet att boka (i mån av tillgång) en egen låda när det är aktuellt. Om du saknar e-post, slå oss i stället en signal; 0524-10744 eller skicka ett sms; 0702-557836, eller prata med oss om vi ses.